Ons product

 

 


Exclusieve kwaliteit, perfect resultaat
RobyNails gels worden geproduceerd met grondstoffen van zeer hoge kwaliteit, met behulp van de meest geavanceerde technologieën. De gels zijn ontwikkeld met respect voor de natuurlijke nagel. Het voortdurende onderzoek en de ontwikkeling in de laboratoria van RobyNails zorgen ervoor dat onze producten altijd toonaangevend zijn in een voortdurend groeiende markt. De producten zijn gemaakt om het werk van de nagelstylist te vereenvoudigen, onze gels zijn gemakkelijk te gebruiken en snel aan te brengen. De producten hebben de mooiste kleuren met een uitstekende dekking en zijn volledig zelf egaliserend.

Natuurlijk en perfect
Zelfs de meest gevoelige klant zal RobyNails "Original Gel System" waarderen. Onze gels hebben geen geur en bevatten geen schadelijke componenten. RobyNails Gels bieden een garantie van hoge kwaliteit, dankzij een innovatieve formule ontwikkeld op basis van ruim 20 jaar onderzoek. RobyNails gels zijn gemakkelijk aan te brengen en harden in een paar seconden uit wanneer ze worden blootgesteld aan een UV-lichtbron. Bovendien zijn de gels volleldig zelf egaliserend en laten geen plaklaag achter op de nagel. De schittering van de nagel is onmiddellijk, gaat lang mee en  beschermen de gels van RobyNails de natuurlijke nagel.

De overtuigende keuze
Ons primaire doel is klanttevredenheid. De gekwalificeerde en specifieke hulp die we bieden, biedt u als professional de zekerheid over het juiste gebruik van onze producten en over de verschillende werktechnieken. De hoge kwaliteit van onze producten, onze zeer concurrerende prijzen en de tijdwinst bij het uitvoeren van het werk maken ons gelsysteem de meest overtuigende keuze.

 

© 2018 - 2023 RobyNails Nederland-Belgie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel