Veel gestelde vragen

 

 

 

 

Waarom kies ik voor RobyNails-gels?

  • RobyNails gels vloeien mooi uit vanwege hun speciale formule. Ze hoeven niet te worden opgevuld. Dit levert een grote besparing op in tijd en op te brengen product. Het risico van het inademen van poeder wordt vermeden en nagels worden beschermd tegen de schade van het vijlen.
  • RobyNails gels bevatten geen zuren, zijn geurloos en beschadigen de nagel niet.
  • RobyNails gels zijn gemakkelijk aan te brengen, vloeit als nagellak en lekken niet op de huid.
  • RobyNails gels hebben een zeer sterke hechting en vereisen geen dikke niet esthetische laag.
  • RobyNails gels zijn zeer flexibel, slijtvast en hebben een uitzonderlijk hoge glans.
  • RobyNails-gels zijn zeer effectief, ook voor nagelverbetering met nagelvorm (sculptuurnagel) en nagelbijten. De gels zijn ook geschikt voor gebruik op teennagels.

Zijn er gels die geen UV-lamp nodig hebben?

Nee. Er is een soort gels die "gels zonder licht" worden genoemd, maar dat zijn geen UV-gels. Het gaat over lijm met een katalytische vloeistof die niet zo duurzaam is als een gel. RobyNails heeft in haar assortiment wel het dippingsysteem. Voor dit product is geen UV-lamp nodig.

Zijn alle gel UV-lampen hetzelfde?

Nee. Verschillende gels hebben en andere uithardingstijd en vereisen gebruik van verschillende lampen. Sommige gels hebben, vanwege de samenstelling, een krachtige lamp nodig (4 tot 6 lampen van elk 9 watt). Voor RobyNails gels, die in dunne lagen worden aangebracht, raden we aan om maximaal 18 watt lampen te gebruiken. De 48 watt RobyNails Led / UV Plus lamp kun je voor alle verschillende toepassingen instellen.

Wanneer moet de lamp worden vervangen?

De lampen gaan over het algemeen ongeveer 600 uur mee, maar het is raadzaam om ze elke 6 maanden te vervangen. Let op: dit is een richtlijn! De Led  lampen gaan bijvoorbeeld veel langer mee.

Mijn nagels zijn met acryl gezet. Kan ik de producten van RobyNails over de harslaag gebruiken?

Nee, acryl en gel gaan niet samen. We raden aan om de hars te verwijderen, waarbij u erop dient te letten dat u de natuurlijke nagel niet beschadigt. Hierna kan direct worden begonnen met de nieuwe behandeling met RobyNails gels.

Werken met water. Ik werk in een bar en houd vaak mijn handen in het water. Kan ik mijn nagels laten doen met RobyNails gels?

Ja. Dat is geen probleem omdat RobyNails gels niet poreus zijn en bij het op een juiste manier aanbrengen geen vocht opnemen.

Nagelbijten. Ik bijt mijn nagels. Kan ik uw producten gebruiken?

Ja. Nagelbijten kan worden behandeld door de beschadigde nagel te verbeteren met RobyNails gels. Het is dan wel noodzakelijk om elke week een nieuwe vulling uit te voeren om de nagelgroei onder controle te houden.

Kan ik nagellak op uw gels gebruiken?

Ja, je kunt nagellak aanbrengen op nagels die met RobyNails gels zijn behandeld. We kunnen de kwaliteit van het gebruik van andere dan RobyNail gels of nagellak uiteraard niet garanderen. Voordat u RobyNails gels aanbrengt, raden wij aan om alle eerder gebruikte producten volledig te verwijderen.

© 2018 - 2022 RobyNails Nederland-Belgie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel