Trainingen en cursussen in Nederland
            (Agenda overzicht binnenkort beschikbaar) ​

 

 

Niveaus
RobyNails biedt een compleet trainingsprogramma. Er zijn drie niveaus ontworpen waarin u alle kennis en vaardigheden opdoet om een ​goed getrainde nagelstylist te kunnen worden:
- Niveau 1: Basiscursus
- Niveau 2: Gevorderden cursus
- Niveau 3: Mastercursus
 

Duur en kwaliteit
Elke cursus duurt één dag en aan het einde daarvan wordt een certificaat van deelname uitgereikt. Omdat het voor u belangrijk is de geleerde technieken te oefenen voordat u naar een volgende niveau gaat, worden onze cursussen afzonderlijke georganiseerd en heeft u tussen de niveaus voldoende tijd om te oefenen. De benodigde producten en accessoires worden geleverd door RobyNails.
  
De kwaliteitsnorm van RobyNails-cursussen voor nagelverbetering en nagelkunst wordt gegarandeerd door de professionaliteit van onze docenten en de tevredenheid van de duizenden professionals die de afgelopen jaren zijn getraind.
Ons trainingsprogramma is zeer persoonlijk: één docent heeft een beperkt aantal deelnemers, zodat u individueel kan worden gevolgd en u de juiste technische vaardigheden leert.
 

Inhoud 
Tijdens de basiscursus plaatst u een volledige set nagels op uw model. U leert de nodige vaardigheden voor het gebruik van de revolutionaire gels van RobyNails goed te ontwikkelen. Na een korte periode van oefenen kunt u de gevorderden cursus volgen. Tijdens deze cursus leert u aanvullende technieken en de behandeling van nagels van personen die nagels bijten. Om het pad naar professionele groei te voltooien, kunt u na een verdere periode van oefenen de mastercursus volgen, een specialisatiecursus gericht op het verder ontwikkelen van de technische vaardigheden door het gebruik van alle RobyNails Gels, ook komen de meer geavanceerde technieken aan de orde.
  
Tijdens Nail Art workshop biedt RobyNails de tools, producten en methoden voor de kunst van nageldecoratie. U leert de nieuwste decoratietechnieken en wordt aangemoedigd uw eigen creativiteit en verbeeldingskracht te gebruiken om kostbare en luxe nagelontwerpen te creëren.

De cursussen bieden een solide basis voor professionele nagelstylisten en vereisen een periode van oefenen, zelfs na de voltooiing van het programma. Wat u leert, biedt u grote persoonlijke en financiële voldoening, omdat de vraag naar professionele nagelstylisten voortdurend toeneemt.

Omdat voor workshops en cursussen een minimaal aantal deelnemers nodig is verloopt inschrijving via ons contactformulier. Meer details hierover vindt u op de individuele cursus pagina's. Een overzicht van geplande trainingen en workshops komt binnenkort beschikbaar op de website.

© 2018 - 2022 RobyNails Nederland-Belgie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel