Wie is RobyNails Nederland - België?

 

 

Inspirator en oprichter
Roberta Quario Rondo, president en oprichter, heeft het merk RobyNails in 1999 gecreëerd. Na haar studie aan de universiteit van Cattolica in Milaan, verhuisde Roberta in de vroege jaren '70 naar de VS, waar ze een aantal jaren woonde. De evolutie, groei en enorme mogelijkheden van de industrie zorgden ervoor dat ze besloot zich te gaan bezighouden met de nagelindustrie. Haar creatieve capaciteiten, haar dynamisme en bestuurlijke ervaring die ze heeft verworven als leidinggevende van een fitnessbedrijf, hebben de groei van het bedrijf bevorderd, vandaag leider in de productie en distributie van professionele producten en diensten voor nagelverbetering, handverzorging en schoonheid.

'Nagelverzorging is altijd een grote passie en interesse voor mij geweest. Ik heb het merk RobyNails ontwikkeld om een innovatieve reeks professionele gels te ontwikkelen, produceren en distribueren. Dit alles met één missie: elke vrouw de kans geven haar charme te uiten in de schoonheid van haar handen'

Roberta, president RobyNails

 

Vertegenwoordiging Nederland en België​

Mariëlle Timmers is al reeds jaren actief in de mode en stijlbranche. 

Na jaren in kapsalons en in een schoonheidsalon te hebben gewerkt kwam zij in 2000 in contact met de nagelbranche en volgde de opleiding tot nagelstyliste. Na jarenlang andere werkzaamheden te hebben gedaan, kwam Mariëlle in contact
met RobyNails
. Na een bezoek aan RobyNails in Milaan was zij direct erg enthousiast over de producten en de met deze producten te behalen resultaten.

Met een bevriende nagelstyliste Carry Verboven
heeft ze vervolgens opnieuw een bezoek gebracht aan RobyNails. Hierbij hebben Carry en Mariëlle hun officiele RobyNails trainer certificering behaald en heeft Mariëlle de vertegenwoordiging van RobyNails producten voor de Benelux verworven.


"Mooie verzorgde nagels stralen gezondheid en zelfbewustzijn uit, dat geeft je zelfvertrouwen. Dat gun ik iedereen."

Mariëlle.

 

© 2018 - 2023 RobyNails Nederland-Belgie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel